VINTERDEKK TESLA MODEL X OG S

Posted by:tire specialist1

VINTERDEKK TIL TESLA MODEL X OG TESLA MODEL S SOM IKKE SKYVER ENERGIKREVENDE VANNBØLGE FORAN SEG

Det som er viktig for vinterdekk til elbil er helt avgjørende for både rekkevidde og sikkerhet. Med den nye norskeutviklede elbildekket Frigus EV Ice 3 får du full gjennomgående drenering som reduserer vannbølgen foran dekket på våt vei. For å illustrere hvor mye energi som kreves når man skyver vann bør man tenke på hvor mye energi som kreves for vannplaning, når vannbølgen løfter en Tesla Model X eller Model S. Derfor er Frigus EV Ice 3 utviklet med 4 store dreneringskanaler. Du kan lese mer på frigusev.com ved å klikke på bildet under.

vinterdekk-tesla-model-x-s

VINTERDEKK TIL TESLA MODEL X OG TESLA MODEL S BØR OGSÅ VÆRE STØYSVAKT OG LIKEVEL STABILT PÅ VEIEN

Vinterdekk for Tesla Model X og Model X bør være så stillegående som mulig, og her mener vi at Frigus EV Ice 3 kommer godt ut sammenlignet med det som finnes i markedet. Myk nordisk naturgummi med mye bindemiddel gir deg svært lang levetid i forhold til de europeiske plastgummidekkene, men det viktigste er at Frigus EV Ice 3 har 5 års garanti for at gummien kleber like godt. Plastgummi blir som kjent mer plastaktig og glatt etter noen hundre varmesykluser. En varmesyklus er fra dekket er helt kaldt ( om vinteren gjerne under null)  til det har normal arbeidstemperatur på ca. 35 grader.

vinterdekk-til-tesla-model-x-s-frigus

SE VINTERDEKKTILBUD MED DET OPPGRADERTE ELBILDEKKET FRIGUS EV ICE 3 TIL TESLA MODEL X I 20'' STAGGERED ORIGINALKONFIGURASJON

Klikk på bildet under for å se dagens tilbud 

vinterdekk-tesla-model-x

 

Produktliste