NOKIAN HAKKA GREEN 2

Sie sind hier

Find products

NOKIAN HAKKA GREEN 2 - ET MIDDELS GODT SOMMERDEKK MED GOD SLITESTYRKE

Hakka Green 2 har nest beste våt grep i den amerikanske kvalitetsmerkingen, og har en god slitestyrke. Sammenlignet med de beste dekkene med AA i US våt grep kommer dekket litt ned på rangstigen. 

Vi har notert oss at dekket markedsføres som testvinner i NAF testen, en dekktest som vi mener ikke er en reell test på noen måte. NAF testen tester kun 1 dimensjon på 1 bilmodell, uten innsyn og kontroll, og avholdes lenge før den publiseres, slik at man kan justere med ''kjørefølelse'' hvem som skal vinne dekktesten. Her ser det ut som at man bruker NAF medlemmenes penger til å fremme dekkprodusentenes interesser.

Vi har notert oss at Nokian beskyldes for å jukse med dekktestene. Det er sannsynligvis ikke mulig uten at arrangøren medvirker. Derfor anbefaler vi alle å unngå dekk som markedsføres som testvinnere. Vi kan ikke se at disse dekkene er bedre eller sikrere på veien enn andre alternativer vi anbefaler. Hakka Green 2 har verken det beste våt grepet eller andre unike egenskaper som det antydes i "dekktesten". Vil du ha et godt dekk så anbefaler vi dekk med AA i US våt grep, kombinert med myke dekksider som gir lav støy og lite sporing i veien.

HVIS DU VIL BESTILLE DEKK TIL DIN BIL MÅ DU VELGE BILMODELLEN FØRST. KLIKK PÅ BILDET UNDER FOR Å KOMME TIL VALG AV BILMODELL

Nokian Hakka Green 2 testvinner

Norwegisch (Bokmål)
Zax Wheels, upgrade your EV