XPENG G9 VINTERHJUL OG FELGER SOM ØKER REKKEVIDDE OG KOMFORT

Posted by:tire specialist1

XPENG G9 KAN OPPGRADERES MED LETTERE ZAX SEMI-SMIDDE FELGER (ROTARY FORGED) OG FRIGUS EV ELBILDEKK FOR VINTERRBRUK

Originalfelgene i 21" veier 32,6 kg. Felger med semi-smidde felgring sparer betydelig vekt i felgens ytterkant, noe som reduserer energiforbruket (masserotasjonsenergi) under normal kjøring. 19" hjul er med samme modell lettere enn 20" fordi felgen er midre og lettere. Dekkene veier omtrent det samme i 19 og 20". 55-profil gir høyere komfort en 50-profilen som er på 20-tommere. Vinterdekk med gjennomgående drenering reduserer den energikrevende vannbølgen foran dekket på våt vei, så det er enkelt å måle seg frem til at slike dekk er å foretrekke. Vinterdekkene fra Frigus EV (Ice 2, Ice 3 og Ice 4) er alle bygget for å redusere energiforbruket til elbilen på våt veibane. Det er under slike kjøreforhold at energiforbruket er størst. Se prinsippskisse nedenfor.

VIKTIG INFORMASJON OM DEKK TIL XPENG G9. FOR MYK GUMMI GIR USTABILITET PÅ MOTORVEI

Vi har fått tilbakemeldinger fra kunder som har valgt vinterdekk med veldig myk gummiblanding - shore under 58- om at bilen vingler i veibanen i motorveihastighet. Dette kommer av for myk gummiblanding men kan også skyldes for myk dekkstamme. Derfor anbefaler vi elbildekket fra Frigus EV eller andre dekk med dekkstamme og gummi som vi har kontrollmålt som gode, og som både har retningsstabilt mønster med full drenering, i tillegg til avstivet dekkstamme for tunge elbiler. 

ANBEFALTE VINTERDEKK HAR I GOD GJENNOMGÅENDE DRENERING FOR SLUSH KOMBINERT MED HOLDBAR GUMMI MED GODE ISEGENSKAPER

God gjennomgående drenering mot vannplaning og redusere den energikrevende vannbølgen for dekket er ekstremt viktig både for sikkerheten i høy fart, og rekkevidden for elbiler. Mange og myke lameller for optimalt grep på is, og naturgummiblanding som holder kvaliteten i dekkets levetid. Vinterdekk som mangler gjennomgående drenering eller har svak drenering i trykkflatene på dekkene er merket med gult fareskilt her på nettsiden.

gratis-montering-av-anbefalte-vinterdekk

STORE FORSKJELLER MELLOM TRADISJONELLE VINTERDEKK OG MODERNE ELBILDEKK SOM ER BYGGET FOR TUNGE ELBILER MED INTELLIGENT 4-HJULSDRIFT

Moderne elbiler spinner ikke og sladder ikke i svingene på is, siden datastyringen av hjulene reduserer slipp og hjulspinn. Da er det holdbar og klebrig naturgummi med full gjennomgående drenering som gjelder.

xpeng-g9-vinterdekk

DET ER MEGET STORE GEVINSTER FOR BÅDE ØKT REKKEVIDDE OG KOMFORT VED Å VELGE SUPERLETTE ELBILFELGER

Les gjerne denne artikkelen for å se tips og informasjon som er viktig for elbilen

xpeng-g9-felger

FORSLAG TIL VINTERHJUL FOR XPENG G9 KAN DU SE VED Å KLIKKE PÅ BILDENE NEDENFOR

xpeng-g9-vinterhjul

SORTE FELGER I SEMI-SMIDD ZAX EV531 DESIGN TIL XPENG G9 SOM ØKER REKKEVIDDEN

vinterhjul-xpeng-g9-sorte-felger

XPENG G9 BLIR OGSÅ VELDIG SPEKTAKULÆR MED SEMI-SMIDDE ZAX YNX BRONZE I 20x8.5" SOM VEIER KUN CA. 11.9 KG

Sammen med elbildekket fra Frigus EV som har like god drenering mot vannbølge og vannplaning som sommerdekkene, får du en løsning som gir lavt energiforbruk om vinteren, og en god rekkevidde også på vei til fjellet.

felger-xpeng-g9-vinterhjul-20-zax-ynx-bronze

XPENG G9 VINTERHJUL I 21-TOMMERE SOM ER CA. 3 KILO LETTERE ENN DE ORIGINALE

Nedenfor bilder av XPeng G9 med 21-toms ZAX YNX med elbildekket Frigus EV Ice 3. Klikk på bildet for å se priser og lagerhold.

vinterhjul-xpeng-g9-21-sorte-felger-svarta-fälgar

XPENG G9 VINTERHJUL I 20 TOMMERE MED SUPERLETTE ZAX YNX BRONZE OG ELBILDEKKET FRIGUS EV

Nedenfor en Xpeng G9 i sort med bronze ZAX YNX i superlett design som gir mye rekkevidde for pengene.

vinterhjul-xpeng-g9-felger-fälgar-bronze-20

Produktlista