GRATISKAMPANJEN FOR UTVALGTE LAGERFØRTE ANBEFALTE DEKK (SOMMER OG VINTER) GÅR NÅ HELE ÅRET

Posted by:tire specialist1

GRATISKAMPANJEN I LAVSESONG FOR UTVALGTE ANBEFALTE NATURGUMMIDEKK ER MERKET MED BLÅ TEKST

Kampanjen gjelder kun montering på felg. Montering på bil tilkommer. Kampanjen gjelder til enhver tid der hvor det er opplyst i blått under dagens pris.

STOR STUDIE AV VINTERDEKK PÅ BILPARKEN I NORGE GIR ØKT FORSTÅELSE FOR ULYKKE-RISIKO PÅ VEIENE

I studien var det også tiltenkt å gjennomgå testgrunnlagene i dekktestene fra 2023 og bakover i tid, men etter forespørsler og en del mail-utvekslinger med journalistene bak alle dekktestene som er publisert i Norge siste 20 årene, så viser det seg at det ikke finnes noe testgrunnlag eller andre indikasjoner på at det er kjørt tester overhodet. Les mer lenger ned i artikkelen.

STUDIEN VISER AT EN REKKE KJENTE DEKKMERKER HAR GUMMI SOM TAPER SEG ALLEREDE FØRSTE SESONGEN

Vi har målt en rekke vinterdekk som blitt fremstilt som ''testvinnere'' i dekktestene til NAF/Motor og ELBIL24/Dinside/Dagbladet. I forbindelse med studien har vi etterspurt testgrunnlaget, som ikke kan fremlegges. Det finnes ikke noe testgrunnlag som man kan kontrollere. Gummien på disse dekkene måles både hardere og glattere lenge før de er utslitt, og derfor lite egnet som vinterdekk etter første sesongen. Mange av dekkmerkene som måler omdannet gummi mangler også gjennomgående drenering mot vannplaning, for tryggere kjøring i sørpe, slaps og vann.     vinterdekk-test-2023-stor-studie

Journalister som skriver dekktester (les mer lenger ned i artikkelen) fremstiller mange dekkmerker som testvinnere og premiumdekk uten å kunne vise til hverken premium kvalitet eller egenskaper, og heller ikke til fullgode testresultater. Dette medfører betydelig økning i trafikkulykker fordi mange faktisk tror de kjører på veldig gode vinterdekk. Målinger viser at uforholdsmessig mange bilister kjører på vinterdekk med vintergummi som har blitt hard altfor tidlig, og blitt like hard og glatt som middels gode sommerdekk. Når man i tillegg mangler gjennomgående drenering, så har man i realiteten dårligere dekk enn sommerdekk, om vinteren. 

I LAVSESONGEN TILBYR EN REKKE GRATIS TJENESTER SOM GRATIS MÅLING AV GUMMIEN PÅ DEKKENE DINE OG GRATIS MONTERING AV NYE DEKKTRYKKSENSORER. DU BETLAER KUN PRISEN FOR SENSOREN.

Er vinterdekkene dine veldig glatte kan det være at de er laget av fullsyntetisk plastgummi som har omdannet seg fra myk gummi til mer hardplast. Mange målinger viser at det er mye trafikkfarlige vinterdekk på bilparken i Norge, selv om dekkene ser lite slitt ut.

gratis-montering-av-dekktrykksensorer-du-betaler-kun-for-sensoren

ANBEFALTE VINTERDEKK HAR I GOD GJENNOMGÅENDE DRENERING FOR SLUSH KOMBINERT MED HOLDBAR GUMMI MED GODE ISEGENSKAPER

God gjennomgående drenering mot vannplaning og redusere den energikrevende vannbølgen for dekket er ekstremt viktig både for sikkerheten i høy fart, og rekkevidden for elbiler. Mange og myke lameller for optimalt grep på is, og naturgummiblanding som holder kvaliteten i dekkets levetid. Vinterdekk som mangler gjennomgående drenering eller har svak drenering i trykkflatene på dekkene er merket med gult fareskilt her på nettsiden.

gratis-montering-av-anbefalte-vinterdekk

KJØP OG BETAL NÅR PRISEN ER LAVEST. BRUKER GJERNE AVBETALING PÅ NETS. DU KAN HENTE SENERE INNEN 30 DAGER

Vinterdekkkampanjen kan være halve prisen i forhold til høysesongen. For de som er opptatt av produksjonsdato på dekk så kan vi berolige med at vi i hovedsak anbefaler dekk med mye naturgummi, og denne gummikvaliteten holder seg like myk helt til dekket er utslitt, selv om du har dekket på bil i over 10 år. Vi har målinger som underbygger dette. Fullsyntetisk plastgummidekk herder umiddelbart når de tas i bruk, ut i fra målinger vi gjør på dekkene. Plastgummidekk avgir også evigvarende mikroplast i naturen.

Prisen du ser når du sender inn reservasjonen og betaler innen 24 timer, er korrekt pris. Lager du deg en PDF utskrift som viser alle servicelinjene så har denne en gyldighet på 24 timer, og dette står på PDF'n/utskriften. 

Over 40.000 anbefalte vinterdekk og sommerdekk med 5 års garanti og bytterett (fornøydgaranti). Se utvalget til din bilmodell i konfiguratoren på nettsiden. 

_______________________________________________________________________________________________________________________________

      ......for deg som fester tillit til dekktester, les videre nedover i artikkelen....

 

vinterdekk-test

DEKKTESTENE SOM ER UTGITT SISTE 20 ÅRENE MANGLER TESTGRUNNLAGENE, OG NAF-TESTEN ''UTFØRES'' AV JOURNALISTEN SELV

Journalistene Rune Korsvoll (tidl. ansatt i NAF/Motor, nå ELBIL24 og Dagbladet/Din side) og Nils Svärd (Vi bilägare og NAF/Motor) kan ikke vise til noen tall eller resultater overhodet. Begge skriver dekktester men har ikke noe grunnlag å vise frem for kontroll. Svärd har innrømmet at det er han selv som er eneste sjåfør i tillegg til å skrive ''testen''.

Teamet bak Megahjul måler dekk hele året, og sammenligner egenskaper ut i fra hva vi måler, som alle andre også kan måle seg frem til om man ønsker litt insikt. Poengene i dekktestene som Korsvoll og Svärd har bestemt, stemmer dårlig med hva vi mener er fysisk mulig, og derfor har vi skrevet mail til begge to om å få utlevert testgrunnlagene. Korsvoll bekreftet i første svarmail at det er han som har bearbeidet testresultatene gjennom mange år, og vi spurte derfor høftlig om å få utlevert disse. Korsvoll ville ikke utlevere noe slikt likevel. 

Etter sommerferien 2023 ble journalist Nils Svärd, som står bak de siste dekktestene i NAF/Motor,  forespurt om det samme, med samme resultat. Han har heller ingen data som vi kan undersøke og han innrømmer at det ikke finnes noen andre sjåfører å spørre kontrollspørsel, enn han selv. Det finnes ingen "dekktest''dokumentasjon utover Nils Svärds sin egen opplevelse og versjon.

Vi har i mail konfrontert redaksjonsansvarlige i Dagbladet/Din side, Elbil24 og NAF/Motor og disse har valgt å ikke svare, eller bare svare at dekktesten er ''ekte''. 

DEKKTESTER VISER SEG Å VÆRE SKJULT MARKEDSFØRING OG URIKTIG PRODUKTINFORMASJON

Det finnes ingen testresultater for gjennomsyn eller annen dokumentasjon på at det er kjørt dekktester som underbygger poengene og publikasjonene vi har lest i media siste 20 årene. Vi har i samme tidsrom opplevd opplevd stor etterspørsel og betalingsvilje for dekkmerkene som topper ''testene''. I den andre enden har vi registrert laber kjøpsinteresse for dekkmerkene som får lavest poengsum. Artiklene fremstår som at dette er seriøse dekktester, som i ettertid viser seg å ikke ha funnet sted, og bilparken i Norden ender opp med dyre dekk som har målbart mangelfulle vinteregenskaper både som nye, og over tid når gummien forringer seg og blir hard, før dekkene er utslitt.

BYTTERETT - IKKE MANGE BYTTER FRA ANBEFALTE DEKK TIL ANDRE DEKKMERKER

For 2022/23 sesongen var det kun 2 tilfeller på anbefalte solgte vinterdekk som ble byttet til et annet merke sist vinter! Bytteretten innenfor 0,5 mm slitasje gir trygghet både når det gjelder friheten til å bytte, men også en trygghet for at vi anbefaler dekk med gode og riktige egenskaper. Bommer vi på anbefalingen så må vi gjøre monteringsjobben to ganger, noe som blir kostbart.

Vi har testkjører dekk gjennom hele året, på forskjellige elbiler på mest mulig relevante forhold (derfor aldri bane), og en rekke faste kunder testkjører og gir vurderinger også, og vi støymåler, måler gummi, måler dreneringskanalene i dekket, varmkjører (viktig for å sjekke gummikvaliteten når man kjører med for lite luft) og måler dekkets temperatur og gummiens hardhet ved ulike øvelser. For elbiler måler vi stivheten i dekkstammer og skuldrer for å se hvilken dekk som egner seg på normal vei. og Dette gir oss et godt grunnlag for anbefalingene. Fra høsten 2022 dekker vi det meste av elbilmarkedet med det nye spesialbygde elbildekket Frigus EV Ice 3 som etter hvert erstattes av ICE 4 og ICE 2s, som alle er optimalistert drenering som reduserer den energikrevende vannbølgen foran dekket på våte vinterveier. Les mer om Frigus EV ved å klikke på bildet.

dekk-til-elbil-som-drenerer

TEST- OG LÅNESETT FOR DE EKSTRA INTERESSERTE SOM VIL KONTROLLMÅLE EGENSKAPER

Vi har mange lånesett for utlån til bloggere, også gjerne skeptikere på ulike FB grupper.

Vi oppfordrer til å ta kontakt slik at de kan få låne demosett og sammenligne mot de mer kjente dekkmerkene, og gjerne også teste sammen med oss som jobber med sammenligningstester. Vi har utstyr for utlån så som temp. målere, støymålere, vibrasjonsmålere, gummimålere samt en beskrivelse av hvordan vi gjør sammenligningstestene. For deg som har en blogg eller mange følgere på FB, så ta kontakt hvis du vil være med på sammenligningstester, måle gummien på dekk og se hvordan vi bygger grunnlaget for det vi skriver her på nettsiden.  

KAMPANJENE GJELDER KUN FRA LAGER OG VERKSTEDENE PÅ KALBAKKEN I OSLO OG FREDRIKSTAD. 

Det er mye å spare på å handle dekk gratis montert i lavsesongen i tillegg til at dekkene også er lavere priser i forhold til kommende høysesong. Du sparer en del monteringskostnader og hjulpakkene blir dermed billigere, og kampanje inkluderer derfor også forsendelser av vinterhjulpakker rundt i landet. Det kan forekomme feil på nettsiden som vi forbeholder oss retten til å korrigere.

Nedenfor finn du direktelinker til bilmodeller hvor vi har spesielt gode tilbud til, men søk gjerne direkte i konfiguratoren etter din bilmodell. Kampanjen dekker det meste av bilparken i Norge.

Produktliste