Kampanje artikler

Du er her

Finn produkter

FELGER TIL ELBIL - DETTE MÅ DU VITE

Posted by:tire specialist1

1 KILO LETTERE TESLA Y FELG GIR 32 KM MER REKKEVIDDE

WLTP-rekkevidden på elbil er med de letteste felgene, men leveres de med bilen? Mange nye elbileiere blir skuffet. Det er viktig å få med seg at selve NAF testen kan inneholde store feil siden det ikke fremgår hva slags hjul som benyttes på testbilene.

TIPS TIL VALG AV VINTERDEKK

Posted by:tire specialist1

SE OGSÅ KAMPANJENE FOR GRATIS MONTERING PÅ FELG AV ANBEFALTE VINTERDEKK 

Vinterdekk som skal dekke vinterforholdene i Norden har myk nordisk gummi for is og snø, i tillegg til god gjennomgående drenering for vann og slaps. Vi erfarer at de fleste kjente dekkmerker og anbefalinger fra hele bransjen oppfyller behovene for is og snø, men at det kan gjøres mer for sikkerheten under forhold som vi kjører veldig mye på, som vann og slaps. Nyere biler og elbiler blir i stadig økende grad utstyrt med store og brede vinterdekk, hvor risikoen for vannplaning øker med dekkbredden.

STØYDEMPING AV ELBIL

Posted by:MH-SIMENFS
   

REDUCING ELECTRIC VEHICLE NOISE CAN BE ACHIEVED THROUGH UPGRADES TO MORE QUIET WHEELS, AND ADDING NOISE-DAMPENING INSULATION BEHIND THE INNER FENDERS

Soundproofing fenders and chassis is costly and does not reduce the source of the noise.

STØYDEMPING TESLA MODEL Y

Posted by:tire specialist1

STØYDEMPING AV TESLA MODEL Y GJØRES MEST EFFEKTIVT MED SPESIALDEKK OG FELGER

Sommerdekkene må ha myk dekkstamme, myke skuldrer som ikke sporer i tillegg til en gummiblanding som ikke er for hard. Disse dekkene er merket COMFORT i blått her på nettsiden. De mest anbefalte dekk for støydemping (LOW NOISE) av Tesla Model Y er også dekk som sporer minst på nordisk grov asfalt med slitasjespor. Comfort dekk bremser også bedre på våt asfalt enn de hardere sportsdekkene, fordi mykere dekkstamme og gummi gir et bedre avtrykk mot underlaget. 

VOLVO XC40 OG C40 ELECTRIC TIPS FOR VINTERHJUL OG FELGER

Posted by:tire specialist1

VINTER-REKKEVIDDEN PÅ VOLVO XC40 OG C40 ELECTRIC KAN FORBEDRES SIGNIFIKANT MED SUPERLETTE ZAX FELGER OG VINTERDEKK SOM REDUSERER VANNBØLGEN FORAN DEKKET

Volvo XC40 Fossil og Hybrid leveres med 17 og 18 toms vinterhjul med samme bredde foran og bak. Samme fysiske mål som Recharge. WLTP-rekkevidden for Recharge er sannsynligvis med lette 18-tommere.

STØYDEMPING AV ELBIL

Posted by:tire specialist1
   

STØYDEMPING AV ELBIL KAN GJØRES MED OPPGRADERING TIL MER STØYSVAKE HJUL, OG MAN KAN OGSÅ PÅFØRE STØYDEMPENDE ISOLASJON BAK INNERSKJERMENE

Støyisolere skjermer og karrosseri er kostbart, og reduserer ikke selve støykilden.

305/30R21 MICHELIN, GOODYEAR ELLER WINRUN

Posted by:tire specialist1

PORSCHE DEKK DIMENSJONEN 305/30 R21 SOM BENYTTES BAK TIL TAYCAN OG 911 LEVERES NÅ OGSÅ I ELBILDEKKET WINRUN R330

Ønsker du et støysvakt komfortdekk med meget høy slitestyrke (UTQG 420AA) og som sporer mindre enn de stive sportsdekkene, kan dimensjonen kjøpes direkte uten fordyrende mellomledd hos Megahjul.

305/30R21 104Y WINRUN R330 ER GODKJENT FOR 300 KM/T OG LEVERES MED 5 ÅRS GARANTI MOT HERDING AV GUMMIEN

GRATISKAMPANJEN FOR UTVALGTE LAGERFØRTE ANBEFALTE DEKK (SOMMER OG VINTER) GÅR NÅ HELE ÅRET

Posted by:tire specialist1

GRATISKAMPANJEN FOR UTVALGTE LAGERFØRTE ANBEFALTE DEKK (SOMMER OG VINTER) GÅR NÅ HELE ÅRET, OG ER MERKET MED BLÅ TEKST

Kampanjen gjelder kun montering på felg. Kampanjen kan opphøre når som helst eller endres, og det skjer gjerne når kapasiteten på lager og verkstedene ser ut til å bli overbelastet. Noen kampanjer vil fortsette, men andre opphører. 

Sider

Zax Wheels, upgrade your EV

Kort om oss

Safe Bil AS ble etablert i 2012 i den hensikt å utvikle programvare og kunnskapsbase for bransjen. Selskapet har en solid eierstruktur med NOK 8,0 mill. i AS kapital i tillegg til ansvarlige lån og garantier. Bedriftens formål er å tilby de mest riktige løsningene for dekk og felger, samt til konkurransedyktige priser via konfiguratoren her på nettsiden. Konfiguratoren på nettsiden er en del av XCylon som er en fullverdig bransjeløsning til forhandlere, importører og produsenter. Teamet i Safe Bil er erfarne ingeniører, økonomer og IT-spesialister i en fin miks og vi alle deltar i utviklingen av XCylon, Zax Wheels og Frigus EV programmene. Vi samler opp kunnskap og fagdata hver dag, og dette legges fortløpende inn i databasene hvor vi bygger søkbarhet for kombinasjoner av bilmodeller, bilder, artikler, felger og dekk. For hver ny dag blir nettsiden litt bedre….og varene normalt litt billigere. Høsten 2022 forventes det kraftige prisøkninger og mangel på produkter. Vi anbefaler på kjøpe nye vinterhjul og dekk så tidlig som mulig.

Åpningstider 2023

Fredrikstad 

 
Åpningstider Butikk / Dekkverksted:
Mandag, onsdag og fredag : 08:00 - 16:00
Tirsdag og torsdag: 08:00 - 17:00 LANGÅPENT
Lørdag: Stengt
 
 
 
  • Adresse: Strykerveien 1, 1658 Torp(Fredrikstad)

Telefon Fredrikstad: 69 94 92 65
 
Oslo 
 
 
Åpningstider Butikk / Dekkverksted:
 
Mandag - torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag: Stengt
 
 
Telefon butikk Oslo: 69 94 92 50
 
 
  • Adresse: Stålfjæra 25 Oslo, 0975 Oslo

 
 

Kristiansand / John Edvin Berg AS 

Åpningstider:

Torsdag: 16.00-19.00 

Lørdag: 09.00-13.00 

Verkstedets adresse: Gaupemyrheia 37, Port nr. 13 4760 Lillesand

Telefon: 91727406 

 

Kontakt oss


Butikk Fredrikstad / Dekkverksted


Butikk Oslo / Dekkverksted

All post til Safe Bil AS må sendes til Postboks 93, 1650 Sellebakk