BYD TANG EV PRIS PÅ VINTERHJUL OG FELGER SOM ØKER REKKEVIDDEN

Posted by:tire specialist1

BYD TANG EV KAN OPPNÅ BEDRE  REKKEVIDDE OG KOMFORT MED LETTERE HJUL OG MED DEKK SOM OGSÅ RULLER BEDRE PÅ VÅT VEI

Det at lettere hjul krever mindre rotasjonsenergi vet de fleste bilførere, men at det har stor betydning for rekkevidde og konfort for elbiler, er mindre alment kjent. Innenfor motorsport og yrkesstransport har de fleste opparbeidet seg kunnskap om rotasjonsenergi og hvor viktig hjulvekten er for energiforbruket til kjøretøyet. Googler man (klikk på bildet under) om emnet får man et stort antall treff på artikler om hvor viktig det er med lavere vekt på hjulene for å redusere energibehovet og/eller få bilen til å bli mer sportslig. Kort forklart kan man si at jo mer man reduserer vekten på hjulet lengst ut i radius, jo mindre masserotasjonsenergi kreves. Lettere dekk gir mest besparelser, men felgringen ligger nesten like langt ute, og felger som er utviklet etter ROTARY FORGED metoden har sin største vektbesparelse i selve felgringen. ROTARY FORGED er fortsatt en støpt felg i normal aluminium, men selve felgringen er tilvirket i en rotasjonsprosess, under lavere temperaturer. Hvis en Rotary Forged felg veier det samme som en støpt felg, vil førstnevnte kreve mindre energi siden vekten lengst ut i radius er lettere på denne. For BYD Tang vil en Rotary Forged felg gi betydelig økt rekkevidde og bedre akselerasjon, proposjonalt med vektreduksjonen på hjulet i forhold til hva forhandler tilbyr. Les mer om felger til elbil her.

KJØRER MAN PÅ I VANN OG SLAPS ER GJENNOMGÅENDE DRENERING VIKTIG FOR BÅDE ENERGIFORBRUKET OG SIKKERHET MOT VANNPLANING

Se prinsippskisse nedenfor som viser den største forskjellen mellom standard vinterdekk og spesialtilpasset elbildekk.

Frigus EV Ice 3 er mer et spesialtilpasset elbildekk som har optimale egenskapet for å slippe igjennom vann, men er også det mest støysvake vinterdekket som finnes til elbil. Dekket er avstivet for tunge elbiler slik at man også kan fylle 10% mer luft enn det som er oppgitt for bilen (informasjon om lufttrykk på kalde hjul står i dørkarmen). Mange lar seg forvirre av EU merkingen for rullemotstand som måles mot en trommel, på et dekk som kan være svært forskjellig fra det som faktisk tilbys i markedet. På normal vei er det tilnærmet umulig å måle noen forskjeller, men hvis man fyller 10% mer luft blir gevinsten veldig godt målbar. Frigus EV ICE 3 er utviklet for et høyere lufttrykk og du får betydelige lavere rullemotstand i den virkelige verden. De dyktigste bilførerne vil nok sett mest pris på kjøreegenskapene på asfalt til FRIGUS EV ICE 3. Siden dekket er avstivet mye, men fortsatt har myk nordisk gummi, så får man litt i ''pose og sekk''. Dekket oppfører seg mer som et sommerdekk når det gjelder stabilitet på barmark, og man slipper vinglingen i veibanen som man opplever med de andre vinterdekkene som vi sammenligner mot.  

SE DAGENS BESTE TILBUD PÅ BYD TANG VINTERHJUL MED ZAX TURBIN BLACK OG FARROAD WINTER FRD79

Du kan også oppgradere til elbildekket FRIGUS EV ICE 3, for å oppnå optimale kjøreeegenskaper på din BYD Tang EV. Tilbudet gjelder som lenge lageret rekker. Klikk på bildet under for å se dagens tilbudspriser

byd-tang-ev-vinterhjul-sorte-felger-billig-vinterdekk

BYD TANG EV OPPGRADERT MED SUPERLETT ZAX TURBIN X ROTARY FORGED GLOSS GUNMETAL OG ELBIL DEKKET FRIGUS EV ICE 3

Mer oppgradert vinterhjulpakker er vanskelig å oppdrive. Her får man det beste fra både felger og dekk. Klikk på bildet under for å se dagens tilbudspris

byd-tang-ev-vinterhjul-felger-bedre-rekkevidde-zax-turbin-x

VINTERHJUL TIL BYD TANG MED ZAX YNX GLOSS GUNMETAL, ROTARY FORGED OG ELBILDEKKET FRIGUS EV ICE 3

Her får man en kombinasjon av en spektakulær designfelg fra ZAX Wheels med lav vekt på felgringen, og elbildekket FRIGUS EV ICE 3, som ruller svært lett på våt vei når dekket drenerer unna vannet. Van i veibanen krever mye energi å forsere, og med full gjennomgående drenering i Frigus dekket får man et opitmalt dekk med lavt energiforbruk. Se dagens pris ved å klikke på bildet under.

vinterhjul-vinterdekk-byd-tang-beste-rekkevidde-zax-ynx-frigus-ev-ice-3

Produktliste