FELGER TIL VOLKSWAGEN ID.BUZZ OG TIPS TIL VINTERHJUL OG VINTERDEKK

Posted by:tire specialist1

FELGER OG VINTERHJUL TIL VOLKSWAGEN ID.BUZZ SOM REDUSERER ENERGIFORBRUKET ANBEFALES I DENNE ARTIKKELEN

ID.Buzz leveres fra forhandler med mye bredere og tyngre hjul bak, hvor den ekstra bredden går inn under bilen. Man ser ikke at hjulene bak er bredere, og det er heller ingen hensikt med bredere hjul bak siden bæreevnen for dekkdimensjonen foran er større enn dimensjonen bak. Siden slutten av nittitallet har mange modeller fra både Mercedes og BMW som har originaloppsett med forskjellige hjul foran og bak, også blitt levert med lik dimensjoner from og bak, som vinterhjuloppsett. Dette for å sikre bedre vinteregenskaper.

ANBEFALER SAMME HJULDIMENSJON BAK SOM FORAN

Ved å bruke samme felger bak som foran, med samme innpress og identisk dekkdimensjon, vil dekksiden bak stå like langt ut som originalhjulene. Ved å bruke smalere og lettere hjul bak vil man redusere energiforbruket betydelig, spesielt om vinteren på våt veibane. Brede hjul skyver betydelig mer vannbølge foran dekket, noe vi forklarer mer lenger ned i artikkelen. Se tabell nedenfor hva som anbefales, både sommer og vinter.

felger-id.buzz-fälger-vinterhjul-hjulkonfigurasjon

DEN EUROPEISKE REKKEVIDDENORMEN FOR VW ID.BUZZ UTFØRES I EN SNITTHASTIGHET PÅ 46,7 KM/T OG GIR MISVISENDE INFORMASJON OM REKKEVIDDE, LES MER

Derfor er valg av lette hjul avgjørende for bilene rekkevidde / energiforbruk. Googler du (på engelsk) vekt på hjul versus hestekrefter får du over 700 million treff på artikler som beskriver hvor viktig hjulvekten / rotasjonsvekten er for energiforbruket på bil/elbil.

Bedre rekkevidde med lette hjul

FOR ØKT REKKEVIDDE OG MER SPORTSLIG ELBIL ER DENNE ARTIKKELEN ANBEFALT - FELGER TIL ELBIL -DETTE MÅ DU VITE

Det er veldig nyttige tips som vi linker til å denne artikkelen, og man får en bedre elbil, som både for lenger rekkevidde, bedre kjørekomfort og lavere målt innvendig støy. Nedenfor et bilde av felger til ID.Buzz i ZAX EV531 Rotary Forged, som også finnes i standard støpt til en rimeligere pris, så lenge lageret rekker. Vi anbefaler samme felger og dekk foran og bak, med elbildekket Frigus EV som er optimalisert for å redusere vannbølgen foran dekket på våt veibane.

felger-id.buzz-vinterhjul-fälgar-rekkevidde

FELGER TIL ID.BUZZ LEVERES I DESIGN SOM ER LETT Å RENGJØRE FOR GJØRMESAND SOM LEGGER SEG I FELGRINGEN OM VINTEREN

ZAX EV531 er en godt egnet elbilfelg som er betydelig lettere i vekt i forhold til originalfelgene, med vektreduksjonen ytterst i felgenringen. 

felger-id-buzz-fälgar-vinterhjul-vinterdekk-rekkevidde

ELBIL FELGER TIL ID.BUZZ LEVERES I MANGE SPENNENDE DESIGN FRA ZAX WHEELS

Våren 2023 kommer også ZAX YNX i både Satin Black, Gloss Gunmetal og Bronze. Det bestilles begrenset antall i hver farge, og noen kan bli utsolgt før de ankommer lager i Norge. Vær derfor tidlig ute med bestillingen om du ønsker å våre sikker. Nytt for 2023 er lavere priser ved forhåndssalg.

felger-id.buzz-fälgar-vinterhjul-vinterdekk-rekkevidde-pris

artikkelen er ikke helt ferdig. Mer kommer

 

Produktliste